tiistai 1. lokakuuta 2013

Day 6

Huonolla ilmalla täällä asuntolalla ei ole paljon mitään tekemistä, eikä täältä oikein julkisillakaan minnekään pääse. Varsinkaan sunnuntaisin, jolloin muutenkin kaikki kaupat ovat kiinni. Joten eilisen päivän vietimme asuntolalla ja katselimme elokuvia.

Tänään olikin ensimmäinen "oikea" koulupäivä. Päivämme alkoi E-marketing kurssilla, jonne tosin emme pystyneet menemään samanaikaisen info-tilaisuuden takia. Infossa rekisteröidyimme virallisesti kouluun ja saimme lukujärjestykset. Saimme myös tunnuksemme toimimaan koulun intranetiin, vihdoin!

Austrian culture -kurssi on tällä hetkellä ainoa "kevyempi" kurssimme. Koulunkäynnissä on muutenkin pieniä kulttuurieroja havaittavissa; läsnäolo pakollinen: sairaana ollessa tarvitaan lääkärintodistus ja oppitunnit voivat kestää jopa 6 tuntia! Kursseja on paljon päällekäin ja niitä pitää sumplia eri tavalla viikoittain. Päivässä ei kuitenkaan normaalisti ole kuin 1-2 kurssia, joten huomennakin koulumme loppuu jo klo 11. :)

Innostuimme ottamaan vähän kuvia asuntolasta ja asunnostamme tänään illalla.


Vesi-, ei lumisade. 
Aulasta löytyy kahviautomaatti ja välipala/juoma-automaatti sekä pari sohvaa.


Kiinnitimme turistikartan seinälle, jotta voimme suunnitella reissuja ruokailun ohessa :) 


Asuntolassamme ei ollut kahvinkeitintä, mutta pakkohan sellainen oli saada.  Nyt keittiövarustus on täydellinen :) 


Huoneet ovat yllättävän tilavat ja säilytystilaa löytyy ihan mukavasti. 
Ikkunanäköala :)
SUOMI!
Tervetuliaispäivänä saimme oman maamme lipun yhteiskuvaa varten. Samana päivänä buddyn tullessa käymään asunnossamme, saimme idean teipata vitsinä lipun ulko-oveen. Teippiä ei tietenkään ollut joten käytimme koulusta saatuja post-it lappuja ja nyt ovemme on näinkin upea. Hauskinta oli, kun lauantain vaihtarikemuissa juttelimme erään tytön kanssa, ja kun tuli puheeksi että asumme asuntolassa ja olemme suomalaisia, hän totesi vaan että "aa, te olette ne joilla on lippu ovessa". Hän asuu käytävällä vastapäätä meitä. Kämppämme on ihan käytävän päässä joten emme ajatelleet että kukaan "huomaa" oveamme :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti