maanantai 7. lokakuuta 2013

Day 12

Eka kouluviikko takana! Ja viikonloppureissu Klagenfurtiin edessä. :)

Varasimme hotellihuoneen Arcotel Moser Verdino -hotellista, Klagenfurtin ytimestä. Lähdimme aamupäivällä ja junamatka kesti puolisen tuntia. Asemalta oli lyhyt kävelymatka hotellille. Hotelli oli söpön pinkki. :)



Menimme syömään läheiseen Italialaiseen pizzeria-steakeriaan, jossa kohtasimme jälleen tuttavamme kielimuurin. Saimme kuitenkin hyvää ruokaa ja juomaa pienen vaivan jälkeen. Iltapäivä kuluikin shoppailessa paikallisessa ostoskeskuksessa. Alhainen hintataso jälleen kerran sekoitti ajatuksemme ja palasimme hotellille useampien ostoskassien kanssa. 


Kaupunki oli viehättävän vanhanaikainen ja täynnä pieniä sivukujia. Valokuvattavaa oli vaikka kuinka paljon, mutta tässä meidän mielestä parhaat otokset.






Illalla lähdimme hotellilta vielä keskustaan, katselemaan iltamenoa. Palasimme kuitenki jo kahdentoista jälkeen hotellille, jotta jaksaisimme herätä aamupalalle. Aamupala oli odotusten mukainen ja söimme pienet ähkyt. Hotellilta lähdettyämme kiertelimme vielä keskusta-alueella ennen paluumatkaa. 



Legendan mukaan Klagenfurt perustettiin, kun urhea kyläläinen päihitti kauhua herättäneen Lindwurm -lohikäärmeen. 



Lindwurm -monumentti keskellä Klagenfurtia.

Kotimatkalla junasta näkyi kauniita maisemia, kun ohitimme Wörthersee -järven. Taustalla tietenkin komeilevat jälleen Alpit. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti