keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Day 78

Viikko joululomaan! Lähdön kunniaksi esittelemme vähän koulua. Suurin osa kursseista alkaa olla loppumaan päin, mutta vielä on muutama tentti jäljellä. Suoritamme yhteensä 25 opintopistettä; Austrian culture, Sales Management, English 5, Organisational Theory, Cooperation and Network Management, Leadership and Employee Development, E-marketing, Supply Management ja Ranskan alkeet.

Täällä ei opettajilla ole mitään "sääntöä" milloin arvosanat pitää viimeistään antaa. Odottavan aika on pitkä, varsinkin kun olemme Turun AMK:ssa tottuneet siihen, että maksimi on 2 viikkoa. Arvosanoja ei ole kuin vasta muutamasta tentistä saatu, joten jännityksellä odotamme montako täytyy tammikuussa uusia... :D

FH- Kärnten


Asuntolalta on koululle noin viiden minuutin kävelymatka, sijainti on siis melko ihanteellinen. Koulun yhteydessä toimii eräs pankki ja pankkiautomaatti on kätevän lähellä. Olemme pikkuhiljaa tottuneet siihen, että käteistä pitää olla koko ajan mukana ja kortilla voi maksaa vain muutamissa paikoissa. Lisäksi ei ole itsestään selvää, että Visa-kortit toimivat, vaikka kortilla maksaminen onnistuisikin.
Meistä oli myös vähän kummallista, että koulun tiloihin pääsee kulkukortilla 24h vuorokaudessa ja joka päivä. Toisaalta se on ihan kätevää, jos esimerkiksi pitää tulostaa jotain, tai jostain syystä päästä käyttämään tietokonetta koululle.


Kuten Suomen päässäkin, suurin osa tunneista on tietyissä samoissa luokissa. Joskus jos luokka vaihtuu yhtäkkiä johonkin vähän oudompaan, olemme harhailleet koululla väärissä siivissä ja etsineet luokkaa. Tosin aina on löytynyt oikea paikka loppujen lopuksi :)

Aula

Aulassa ja käytävillä on uusia sohvia. Rakennus on muutenkin todella siisti ja moderni.




Kelpaisi kotonakin katsella lumihuippuisia vuoria koulun pihalta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti